Husk gratis fragt ved køb over 500 kr.

Vi sender varer dagligt søndag til fredag

Rene æteriske olier – dufte til rummet

kr. 245,00

Rene æteriske 100% naturlige olier – skønneste aroma terapi dufte til hjemmet.

Hvis du ikke er kommet med på bølgen med æteriske olier og den effekt aromaen har på dine sanser? Så har du den helt oplagte mulighed nu.

Her er 3 fantastiske dufte til rummet – olier du kan bruge i en duft diffuser og skabe en terapeutisk aroma der påvirker dine saner og løfter din indre energi. Aromaen skaber ro og ultimativ well-being.

Vælg mellem

  • Revive
  • DE-stress
  • Lavendel

Læs mere herunder, hvad de enkelte dufter skaber af effekt.

kr. 245,00

Rene æteriske olier til rummet – 100% naturlige

Aromatherapy Associates er en hel serie til krop, ansigt og sjæl – en serie hvor æteriske 100% naturlige olier er en hoved ingrediens. Når du bruger produkterne og inhalerer duftene, mærker du øjeblikkeligt effekten, hvis du giver dig det ekstra sekund og lige mærker efter.

Revive – den ultimative og mest populære

Revive eller oversat til dansk genoplive. Det siger næsten sig selv, hvad den olie kan gøre for dig. Revive skaber ekstra frisk og positiv ekstra energi – vækker dig fra dvale morgen, middag eller aften.

Den dufter himmelsk – grapefrugt, bergamotte og neroli er kombinationen der vil overraske dig positivt.

De-Stress – skab et roligt øjeblik – inhalér og mærk effekten

De-stress kan varmt anbefales til dig der lever med fuld fart over feltet det meste af dagen. Når aften-roen sænker sig kan du med fordel sætte denne olie i din diffuser. Denne æteriske olie er lidt ekstra hjælp til at få ro i krop og sjæl.
Perfekt hvis du mediterer og dyrker yoga derhjemme.

Har du en frisør salon eller lignende? brug denne olie i en diffuser og giv dine kunder den ekstra oplevelse under deres behandling.

Lavendel – brug den beroligende effekt fra lavendel i dit soveværelse

Lavendel har en beroligende effekt – derfor er denne æteriske olie helt perfekt i din diffuser ½-time, før du skal sove. Flyt din diffuser ind i soveværelset, sæt timeren på ½-time og lad roen sænke sig.
Du skaber en optimal og rolig ramme for din nattesøvn – og intet er bedre end at vågne veludhvilet og frisk efter en god nats søvn.

God i periode med meget stress og mange bekymringer.

De æteriske olier fra Aromatherapy Associates er 100% naturlige og veganske. De skal bruges i en diffuser for den mest optimale effekt.

Invester i en duft diffuser fra Aromatherapy Associates og gør disse fantastiske olier til en del af din hverdag. Brug dem også når du har gæster i huset. Du bliver med stor sandsynlighed afhængig af effekten, energien om humørløftet, når aroma terapien er implementeret i din hverdag.