Bag om TINGogTANG.dk

Hej og Velkommen indenfor hos TINGogTANG.dk

Tak fordi du besøger min yndlings webshop – TINGogTANG.dk

Jeg har etableret shoppen i 2010 og har siden udvidet sortimentet til det nuværende og med mere end 100 forskellige produkter.

Jeg har lært over tid, at man dagligt og gerne flere gange dagligt, skal gøre noget godt for sig selv. Man skal forkæle sig selv og være omsorgsfuld overfor sig selv. Det er udgangspunktet for at skabe en god energi indefra – og det resulterer i, at vi og vores hjerter kan drage omsorg og næstekærlighed overfor dem, vi har nær og kær.

Små daglige glæder

Med udgangspunkt i omsorg for mig, glæde og det at skabe well-being for mig selv, har jeg valgt de produkter du ser i mit udvalg.

Jeg vil gerne sælge min glæde og begejstring for produkterne videre til dig, og håbe på at produkterne skaber den samme følelse af velbehag og glæde hos dig, for det netop det, der er meningen.

Min egen favorit butik

Man kan på en måde sige, at jeg har etableret min egen yndlings webshop udover alle mine yndlingsprodukter – er servicen i top og leveringen er hurtig. Troværdighed og ordentlighed er mine personlige kompetencer og de er ført med i min butik

Jeg håber også TINGogTANG.dk bliver din favorit butik til dine og din families dagligdags ting.

Med til at kalde min egen shop for min yndlingsbutik, hører en hurtig levering. Jeg sender varerne så hurtigt som muligt 6 dage om ugen.

Tilfredse kunder – se vores Trustpilot anmeldelser her

Kunderne anmelder os på Trustpilot – du kan se vores anmeldelser her

Favorit produkterne ligenu:

Jeg fik en morgen øje på, hvor bleg jeg er/var. Ledte mine tanker hen på, hvor veltilpas jeg er, når jeg har farve i kinderne. 

Derfor er mine yndlingsprodukter ligenu – her inden solen for alvor får fat – at skabe en sund glød i ansigtet.

balance-me-gradual-tanning drops

Tanning drops - selvbruner i olieform

Tanning drops – er en selvbruner olie der indeholder det naturlige DHA-molekyle, som skaber glød ved kontakt med din hud.

1-3 dråber blandes med din ansigtscreme, påføres og naturligt og fint opbygger du en sommerglød på den gode måde.

good to glow 

Gua sha sten ametyst kr. 139

Gua Sha - skab glød og reducere rynker.

En Gua Sha sten er det ultimative værktøj til dig, der gerne vil øge blodcirkulationen i ansigtet, reducere rynker og skabe en naturlig glød.

Med en Gua Sha sten afspænder du også de mere end 40 muskler, der er i ansigtet, det reducere rynker.

du bliver afhængig !

Glerups tøffel med gummisål

Glerups tøfler med gummisål, er en genial all-around hjemmesko, du kan suse rundt i ude og inde.

Jeg bruger dem hele sommeren, fordi det er optimalt med gummisålen til udendørs hjemmelivet. 

Uld er temperatur regulerende, og derfor kan du sagtens bruge dem om sommeren. 

Travalo parfume refill spray

Den har jeg med overalt.

 Jeg har den med i tasken til daglig, hvis jeg er ude om aftenen og “rykker over” i en lille taske, er den med. I håndbagagen, når jeg rejser og sågar i min golfbag.

Min parfume spray er altid fyldt med parfumen MOLECULE 01 

 Travalo fås i 5 farver.

Personlig service skaber troværdig overfor kunderne.

Jeg yder en troværdig og seriøs service overfor mine kunder. Det er udelukkende min interesse, at du som kunde er tilfreds med betjeningen, leveringen og produkterne. Derfor får du personlig betjening hos mig fra start til slut.

Du modtager en mail, når vi har modtaget din ordre

Når vi har modtaget din ordre, sender vi dig en personlig mail, der bekræfter dit køb. Vi skriver hvornår pakken bliver indleveret hos enten DAO eller GLS, og hvornår du kan forvente at modtage pakken

Hvis du har betalt med dit betalingskort, hæver vi først pengene, når varen er sendt. Nogle gange giver vi længere kredit – det skal du ikke tage dig af.
Har du valgt at betale med mobilepay skal du sende beløbet til nr. 23 40 64. Når vi har din betaling, ekspedere vi din ordre.

Vi er ikke e-mærket

Vi har fravalgt at være e-mærket. Det er et helt bevidst valg.

Vi ved godt, at det måske koster kunder, når vi ikke er e-mærket. Men det koster 699,-/mdr. at være e-mærket og nogen skal betale den pris for at det giver mening. Vi har derfor skåret helt ind til benet på omkostningerne, så vi kan levere nogle skønne produkter til en god pris med en lav omkostning på fragt

Men jeg lover dig, at jeg driver forretning på ærlig og hæderlig vis, det håber vi, at vi kan overbevise dig om. Vi har rigtig mange gengangere, så vi er af den klare overbevisning, at vi leverer varen i mere end en forstand.

Gratis fragt på ordrer over kr. 400

Vi sender alle ordrer over kr. 400 fragtfrit med DAO til en pakkeshop nær dig. Hvis du har en særlig pakkeshop du ønsker at hente din vare i, skriver du blot dette i kommentar feltet ved udtjek, så imødekommer vi selvfølgelig det. Hvis du ikke skriver noget, sender vi til den nærmeste pakkeshop.

Om mig:

Jeg hedder Stinne Thorsen, og det er mig der sidder i den anden ende her på www.tingogtang.dk.

Jeg bor i Mårslet uden for Århus, og det er her TINGogTANG.dk har sit kontor.

TINGogTANG.dk er mit helt eget projekt og jeg elsker at arbejde med butikken, servicen og produkterne, og det er mit mål at det skal skinne igennem hele vejen ud til dig som besøgende.

Service, kvalitet, hurtig levering og tilfredshed er nøgleordene i min butik, og det håber jeg du kan få øje på, når du handler her hos mig.

Endnu engang tak for din tid og fordi du kiggede forbi min butik, jeg håber du kan finde noget, du kan bruge.

Mange hilsner

Stinne Thorsen

Tjek hvad andre kunder siger om TINGogTANG.dk på TRUSTPILOT

Ansatte i tingogtang

Stinne Thorsen

Stinne Thorsen

Salg og kundeservice

Ann Sophie Thorsen

Ann Sophie Thorsen

Bogholderi

Mille Thorsen

Mille Thorsen

Kontorhund