Bag om TINGogTANG.dk

Hej og Velkommen indenfor hos TINGogTANG.dk

Tak fordi du besøger min yndlings webshop – TINGogTANG.dk

Jeg har etableret shoppen i 2010 og har siden udvidet sortimentet til det nuværende og med mere end 100 forskellige produkter.

Produkterne er udvalgt, fordi jeg selv bruger dem alle sammen dagligt eller så godt som dagligt. Jeg vil gerne sælge min begejstring for produkterne videre til dig, og derfor håber jeg, at du kan blive inspireret til at prøve tingene fra mit udvalg. Og forhåbentlig derefter se hvad jeg mener 🙂

Min egen favorit butik

Man kan på en måde sige, at jeg har etableret min egen yndlings webshop udover alle mine yndlingsprodukter – er servicen i top og leveringen er hurtig. Troværdighed og ordentlighed er mine personlige kompetencer og de er ført med i min butik

Jeg håber også TINGogTANG.dk bliver din favorit butik til dine og din families dagligdags ting.

Med til at kalde min egen shop for min yndlingsbutik, hører en hurtig levering. Jeg sender varerne så hurtigt som muligt 6 dage om ugen.

Tilfredse kunder – se vores Trustpilot anmeldelser her

Kunderne anmelder os på Trustpilot – du kan se vores anmeldelser her

Favorit produkterne:

Favorit produkterne er der mange af – jeg har årstidsbestemte favoritter…

Mine efterår- og vinterfavoritter er helt klart

Glerups kort støvle i grå

Jeg bruger mine hjemmesko fra Glerups dagligt hele vinteren.

Fra jeg står op om morgenen – til jeg går i seng om aftenen – simpelthen fordi de er så dejlig varme.

Den korte støvle er perfekt, den bruger jeg om aftenen, når der er faldet ro over land.

 Her min skindsål

Toppene fra Engel uld

Toppene fra Engel uld er et tysk produceret i 70% økologisk uld og 30% silke. 

Jeg er fan af uld. Et naturligt økologisk produkt, der er temperatur regulerende, synes jeg er optimalt.

Jeg bruger toppene til mine udendørs aktiviteter, på golfbanen, mountainbike og havearbejde. 

Og så kradser de ikke.

Glerups tøffel med gummisål

Glerups tøfler med gummisål, er en genial all-around hjemmesko, du kan suse rundt i ude og inde.

Jeg bruger dem hele sommeren, fordi det er optimalt med gummisålen til udendørs hjemmelivet. 

Uld er temperatur regulerende, og derfor kan du sagtens bruge dem om sommeren. 

Travalo parfume refill spray

Den har jeg med overalt.

 Jeg har den med i tasken til daglig, hvis jeg er ude om aftenen og “rykker over” i en lille taske, er den med. I håndbagagen, når jeg rejser og sågar i min golfbag.

Min parfume spray er altid fyldt med parfumen MOLECULE 01 

 Travalo fås i 5 farver.

Personlig service skaber troværdig overfor kunderne.

Jeg yder en troværdig og seriøs service overfor mine kunder. Det er udelukkende min interesse, at du som kunde er tilfreds med betjeningen, leveringen og produkterne. Derfor får du personlig betjening hos mig fra start til slut.

Du modtager en mail, når vi har modtaget din ordre

Når vi har modtaget din ordre, sender vi dig en personlig mail, der bekræfter dit køb. Vi skriver hvornår pakken bliver indleveret hos enten DAO eller GLS, og hvornår du kan forvente at modtage pakken

Hvis du har betalt med dit betalingskort, hæver vi først pengene, når varen er sendt. Nogle gange giver vi længere kredit – det skal du ikke tage dig af.
Har du valgt at betale med mobilepay skal du sende beløbet til nr. 23 40 64. Når vi har din betaling, ekspedere vi din ordre.

Vi er ikke e-mærket

Vi har fravalgt at være e-mærket. Det er et helt bevidst valg.

Vi ved godt, at det måske koster kunder, når vi ikke er e-mærket. Men det koster 699,-/mdr. at være e-mærket og nogen skal betale den pris for at det giver mening. Vi har derfor skåret helt ind til benet på omkostningerne, så vi kan levere nogle skønne produkter til en god pris med en lav omkostning på fragt

Men jeg lover dig, at jeg driver forretning på ærlig og hæderlig vis, det håber vi, at vi kan overbevise dig om. Vi har rigtig mange gengangere, så vi er af den klare overbevisning, at vi leverer varen i mere end en forstand.

Gratis fragt på ordrer over kr. 400

Vi sender alle ordrer over kr. 400 fragtfrit med DAO til en pakkeshop nær dig. Hvis du har en særlig pakkeshop du ønsker at hente din vare i, skriver du blot dette i kommentar feltet ved udtjek, så imødekommer vi selvfølgelig det. Hvis du ikke skriver noget, sender vi til den nærmeste pakkeshop.

Om mig:

Jeg hedder Stinne Thorsen, og det er mig der sidder i den anden ende her på www.tingogtang.dk.

Jeg bor i Mårslet uden for Århus, og det er her TINGogTANG.dk har sit kontor.

TINGogTANG.dk er mit helt eget projekt og jeg elsker at arbejde med butikken, servicen og produkterne, og det er mit mål at det skal skinne igennem hele vejen ud til dig som besøgende.

Service, kvalitet, hurtig levering og tilfredshed er nøgleordene i min butik, og det håber jeg du kan få øje på, når du handler her hos mig.

Endnu engang tak for din tid og fordi du kiggede forbi min butik, jeg håber du kan finde noget, du kan bruge.

Mange hilsner

Stinne Thorsen

Tjek hvad andre kunder siger om TINGogTANG.dk på TRUSTPILOT

Ansatte i tingogtang

Stinne Thorsen

Stinne Thorsen

Salg og kundeservice

Ann Sophie Thorsen

Ann Sophie Thorsen

Bogholderi

Mille Thorsen

Mille Thorsen

Kontorhund