Husk gratis fragt ved køb over 500 kr.

Vi sender varer dagligt søndag til fredag

Vita Liberata – Fabulous Gradual Tanning Lotion

kr. 175,00

Vita Liberata fabulous gradual tanning lotion –

er en bodylotion med selvbruner, der gradvis opbygger en smuk solkysset hud.

Den hvide lotion tørre hurtigt og smitter ikke af på tøj og undertøj, netop fordi lotion’en er hvid.

Du kan bruge produktet dagligt til den ønskede kulør er opnået og herefter kan du vedligeholde din kulør ved brug hver 2. til 3 dag.

En super genialt produkt bodylotion og selvbruner i et til dig, der ønsker at pleje din hud og opbygge en solkysset naturlig smuk farve.

200 ml.

kr. 175,00

Vita Liberata fabulous gradual tanning lotion

Bodylotion med selvbruner. Et helt enestående produkt fra Vita Liberata til dig der ønsker at opbygge og vedligeholde en solkysset hud.

Du bruger denne bodylotion helt som du kender det. Du påføre den hvide bodylotion efter dit bad, denne tørre hurtigt ind i huden og du kan derfor straks efter tage dit tøj på.

SMITTER IKKE AF og DUFTER IKKE

Denne lotion er hvid og derfor vil du opleve af produktet ikke smitter af på dit tøj og undertøj. En kæmpe fordel. Derudover er produktet duftfrit.

Fabulous gradual tanning lotion

Fabulous gradual tanning lotion er en bodylotion som udover at opbygge en sund og natulig solbrun hud også fugter og plejer din hud. Lotionen indeholder naturlige ingredienser bl.a 80% økologiske ekstrakter fra vindrue, hindbær, ginkgo biloba, shea butter og aloe vera.

Opbyg og vedligehold af en naturlig solkysset

Fabulous gradual Tanning lotion er ikke noget quick-fix. Hvis du ønsker et hurtigere resultat f.eks. hvis du skal i byen i aften, så skal du bruge enten Heavenly Elixir eller Clear Tanning Mousse

Vita Liberata Heavenly Elixir – tinted elixir

Vita Liberata tanning mousse dark

Vita Liberata tanning mousse – fås i 2 farver

Påføringshandske til selvbruner fra Vita Liberata - kr. 60

Påføringshandske til selvbrunerFabulous Gradual Tanning Lotion er perfekt til daglig brug

Fabulous Gradual Tanning Lotion er perfekt daglig brug, dels som et plejeprodukt(body lotion) og dels for at opbygge og vedligeholde en sund naturlig solbrun hud.

Produktet kan med fordel også bruges på eller efter en ferie, eller hvis du lige har fået en spray-tan kan du vedligeholdes resultatet med denne gradual tanning lotion.