Husk gratis fragt ved køb over 500 kr.

Vi sender varer dagligt søndag til fredag

Skiundertrøje dame i uld fra Engel Sport

kr. 499,00

Skiundertrøje i højeste kvalitet.

Hvis du er på jagt efter en skiundertrøje i høj kvalitet og med særlig god komfort, så er denne sorte skiundertrøje fra Engel Sport det bedste bud.

Du får en uldundertrøje i 70% økologisk merino uld og 28% af den fineste mulberry silke. En kombination der er blød og meget behagelig at have direkte på huden.

For ekstrs komfort er der 2% elastan der sikre høj bevægelighed, så du kan bruge undertrøjen til alle slags udendørs sportsaktiviteter.

Fås i str. S – L

kr. 499,00

Skiundertrøje dame i uld

Skiundertrøje dame i uld – her i højeste kvalitet.

Skiundertrøjen er fremstillet af 70% GOTS certificeret økologisk merino uld, 28% mulberry sikle og 2% elastan.

Trøjen er fintstrikket og helt tynd og er derfor en af de mest komfortable og behagelige undertrøjer at have på til alle undendørs aktiviteter.

Vælg en uld undertrøje i høj kvalitet

Når du skal have uld undertrøjen direkte på huden, skal du stille høje krav til kvaliteten så du får en undertrøje der ikke kradser og stikker.

Kombinationen af uld og silke – strikket så fint som denne undertrøje, er en af de mest behagelige og bløde på markedet. Du får derfor en undertrøje der ikke kradser og som kan bruges til alle udendørs aktiviteter.

Brug den som skiundertrøje på skiferien, på golfbanen i det tidlige forår og efterår, er du mountainbiker, er den perfekt under din cykeljakke, til løb – den kan bruge som baselayer til alle undendørs aktiviteter.

Hvorfor vælge uld

Ganske enkelt fordi uld er et naturligt produkt, som din hud kan ånde i. Uld er derudover temperaturregulerende.