Husk gratis fragt ved køb over 400 kr.

Vi sender varer dagligt søndag til fredag

Tilbud

Rudolph Care – sun body lotion – faktor 30

DKK 185,00 DKK 148,00

Solcreme fra Rudolph care – faktor 30 – 150 ml

Rudolph care- sun body lotion faktor 30

Ligenu sparer du 20%

150 ml

Den økologiske og prisvindende solcreme til kroppen fra Rudolph care. Optimal beskyttelse med solens skadelige UVA- og UVB stråler med faktor 30.

DKK 185,00 DKK 148,00

Ikke på lager

Solcreme med solfaktor 30 fra Rudolph care er en effektiv solbeskyttelse til dig der har almindelig skandinavisk lys hud.Solcremen beskytter mod solens skadelige UVA og UVB stråler.

Rudolph care' populære solcremen har en let konsistens og trænger hurtigt ind i huden. Det anbefales at du påfører solcreme ca. 30 minutter før du skal opholde dig i solen. Påfør gerne et lag solcreme flere gange om dagen, hvis du opholder dig i solen i længere tid - og altid efter et bad i poolen eller havet.

Svanemærket solcreme:

Solcremen fra Rudolph care er svanemærket, hvilket betyder at der er taget hensyn særligt til din sundhed og vores miljø. Din sundhed er i højsædet, når du bruger svanemærkede produkter, fordi svanemærkede produkter IKKE indeholder ingredienser der er på EU's lister over stoffer der kan være hormonforstyrrende: Så brug svanemærkede produkter på huden, hvis du vil sikre at hormonforstyrrende stoffer ikke påføres din hud.

Holdbarhed:

Solcremen fra Rudolph Care anbefaler vi, at du bruger 6 måneder efter åbning. Dette er for at sikre, at solcremens beskyttelse opretholdes. Gemmer du solcremen år efter år, kan vi ikke garantere, at solbeskyttelsen er intakt og effektiv.

Dette produkt har en holdbarhed til 11/2019. Det vil siges, at produktet skal tages i brug inden november 2019, hvorefter det holder sig i 6 måneder.

Rudolph Care:

Solcreme fra Rudolph Care er en linje i den populære hudplejeserie fra Rudolph Care. Vi forhandler et bredt udvalg af produkterne - og har valgt at forhandle solcreme i faktor 30, fordi den giver en god og effektiv beskyttelse til skandinavisk hud. Produktet forhandles også med faktor 15 og faktor 30, Disse produkter kan ikke købes her på TINGogTANG.dk.

Levering - fast lav pris med DAO til pakkeshop:

Dette produkt sendes som udgangspunkt med DAO til en pakkeshop nær dig, dette koster kr. 29,-. Hvis du ønsker forsendelse med GLS, kan du vælge dette ved udtjek.