Husk gratis fragt ved køb over 500 kr.

Vi sender varer dagligt søndag til fredag

Pincet med lys

kr. 50,00

Pincet med lys

Pincetten har indbygget LED lys, som tændes på en lille knap – herefter får du en skarpt lys, der lyser direkte på det område, du skal behandle.

Hvad enten du skal plukke bryn, fjerne en splint eller noget helt 3. så er denne pincet et effektivt redskab.

Med denne pincet får du syn på sagen –

Køb den nu, vi leverer til en DAO pakkeshop nær dig – for kun kr. 29

kr. 50,00

65 på lager

Pincet med indbygget LED lys

Pincet med lys er det bedste værktøj når du skal fjerne bryn eller andet uønsket hårvækst.Man tænder lyset på en lille knap, herefter lyser det skarpe LED lys direkte på det punkt, du peger pincetten mod - og giver dig det helt optimale lys, så du nemt kan se f.eks alle de små bryn, når du retter dine øjenbryn.

Pincetten er det perfekte værktøj i enhver husstand

Uanset om du skal plukke bryn, fjerne uønsket hårvækst, fjerne en splint eller noget helt andet, er denne pincet det perfekte værktøj. Den har mange anvendelsesmuligheder, og dem opdager du efterhånden, som du bruger pincetten.Jeg købte oprindelig min første pincet med lys til at rette mine bryn, herefter er den blevet fast inventar i min toilettaske, netop fordi der ud af det blå kan opstå en situation, hvor man får brug for netop den. Som følge heraf var det også oplagt til min shop.
<

Batterier medfølger - pincetten er klar til brug ved modtagelse

Der skal batterier i pincetten for at den kan lyse. Der er allerede batterier i pincetten, når du modtager den, så den er klar til brug.

Når lyset i pincetten aftager, så skal batterierne udskiftes. Det er selvfølgelig nemt at skifte batterierne, der skal bruges 3 stk. LR41 /AG3 Camelion batterier.

Jeg anbefaler, at du køber ekstra batterier herJeg køber selv batterier her, og det er nemt og effektivt, og de leverer hurtigt.Denne pincet med lys leveres med et sort etui hvori der er et lille spejl. Etuiet er rigtig godt til opbevaring af pincetten, også når  du skal rejse.

Køb din nye pincet med lys her hos TINGogTANG.dk - vi leverer hurtigt med DAO til en pakkeshop nær dig.


Hvis du skal bruge pincetten som en gave

til en god ven eller venninde, så skriv i kommentarfeltet ved udtjek, så pakken vi gerne pincetten ind uden ekstra beregning, så den er klar til brug


Fragtpris er kr. 29 - samlet pris for denne vare er kr. 79,-

leveret til en DAO pakkeshop nær dig.