Husk gratis fragt ved køb over 500 kr.

Vi sender varer dagligt søndag til fredag

PAYOT – solcreme til ansigt SPF 50

kr. 205,00

PAYOT solcreme til ansigtet faktor 50 (SPF 50)

PAYOT créme savoureuse SPF 50 giver en høj og effektiv beskyttelse mod solens skadelige stråler.

Cremen har en meget lækker konsistens – ikke særlig fed – den trænger hurtigt ind i huden og giver ikke et skinnende lag, som solcremer med høj faktor ofte gør.

Cremen dufter dejligt  blidt og er fyldt med antioxidanter, vitaminer og planteekstrakter, der plejer din hud mens du er i solen.

Denne solcreme er også god til udendørsaktiviteter. Jeg bruger den selv på golfbanen og ved løb uden at den “løber” og svier i øjnene, når man sveder. 🙂

50 ml.

Passer til alle hudtyper.

kr. 205,00

PAYOT solcreme til ansigt SPF 50

PAYOT solcreme til ansigtet med høj beskyttelse (faktor 50) er en eksklusiv solcreme til brug i ansigtet. Cremen indeholder plejende vitaminer og antioxidanter der i kombination med høj beskyttelse mod solens skadelige stråler også plejer og nærer dit ansigt.

Hvad gør denne solcreme speciel?

PAYOT solcreme til ansigtet er et must-have under sommerens sol. For mig er det vigtigste, at solcremen giver en meget høj beskyttelse til ansigtet (faktor 50) og dermed beskytter ansigtet mod solens skadelige stråler, særligt UV-A strålerne. Dertil den plejende effekt, som min hud også tilføres.

Med årene er jeg blevet mere opmærksom på at bruge en solcreme til mit ansigt med høj faktor alene for at beskytte min hud mod de følgeskader der kommer af solens UV-A stråler. UV-A strålerne producerer frie radikaler som kan forårsage celleforandringer og med en hurtigere ældning af huden, pigmentforandringer og solallergi som potentielle følge-skader.

Disse følgeskader vil jeg gerne beskyttes for, og det kan denne solcreme fra PAYOT i høj grad hjælpe med særligt på grund af den høje faktor.

Du kan læse mere om UV-stråler her.

FEDTER IKKE og SMITTER IKKE AF

Mange solcremer til ansigtet med så høj faktor som denne (faktor 50) har tendens til at være tykke i konsistensen og gøre hele ansigtet fedtet.

Denne solcreme har en meget fin konsistens – minder om  en dagcreme i konsistensen. Cremen trænger hurtigt ind i huden og i modsætning til flere andre ansigts-solcremer fedtet denne ikke og efterlader ansigtet som en skinnende sol. Tværtimod synes jeg, at huden ser vel-ernæret og sund ud.

Farven på cremen er en meget lys gullig farve, som på ingen måde smitter af på tøjet (kraven) og håndklæder.

GOD TIL UDENDØRSAKTIVITETER – løb, golf, cykling, udendørs padel etc.

Nu dyrker jeg selv meget sport om sommeren  og intet er mere irriterende end solcreme, der løber, når man sveder.  Det vil du ikke opleve om denne. Har du tendens til at svede meget, kan det måske forekomme – men ellers ikke.

PAYOT créme savoureuse SPF 50

PAYOT er skabt af den franske læge Nadia Payot, som vi skabe et univers af hudplejeprodukter til kvinder, som er effektivt plejende, feminint i duft og udseende og med fokus på at få dig til at føle dig godt tilpas og dermed give dig et boost af selvtillid = well-being.

PAYOT har eksisteret siden 1920 og er med Nadia Payots lægelige indsigt baseret på apoteker know-how. Valget af ingredienser i PAYOT produkterne er derfor nøje udvalgt og altid i respekt for miljøet. Dertil kommer at de ingredienser der er fremstillet i Frankrig altid har 1. prioritet.

Du kan læse meget mere om PAYOT her