Husk gratis fragt ved køb over 500 kr.

Vi sender varer dagligt søndag til fredag

PAYOT – exfoliering til ansigtet

kr. 255,00

Hudpleje fra aller øverste hylde – Prøv denne skønne exfoliering til ansigtet fra PAYOT.

Farven, duften, effekten og resultatet – det hele er lækkert, og denne skønne exfoliering fra PAYOT vil, når du først har prøvet den blive en af dine all-time favoritter.

Konsistensen er en gelé med kerner fra hindbær og tranebær – farven den samme skønne farve og duften himmelsk.

Smøres på den tørre hud i ansigtet og med cirkulære bevægelser exfolieres huden og de døde hud celler fjernes.

Det særlige ved denne er, at produktet smelter, når det smøres på den varme hud og bliver til en olie, der efterlader huden ren, ensartet og med “glow” i kinderne – total well-being

50 ml. koster 255 kr.

kr. 255,00

PAYOT exfoliering til ansigtet

Payot exfoliering til ansigtet er en skøn, velduftende scrub til at fjerne døde hudceller i ansigtet. Du får en flot ensartet og velplejet hud med masser af glow.

Hvorfor exfolierer sin hud ?

Når du 1-2 gange om ugen exfolierer din hud fjernes de døde hudceller, porerne bliver renset i dybden for skidt og snavs. Når huden er ren kan nye hudceller dannes og resultatet er en ensartet, sundere og mere sprudlende hud (glow). Derudover mindskes “risikoen” for uren hud og bumser.

Bruger du selvbruner, tanning drops og make-up er det en rigtig god ide at exfoliere huden, netop for at skabe den ensartede hud, så resultatet ved brug af f.eks. selvbruner bliver det bedste.

PAYOT exfoliering til ansigtet – Hvorfor denne ?

Første gang jeg prøvede denne blev jeg allerede inden brug draget af tubens udseende og det smukke indhold. Under brugen nød jeg duften og hvor nemt, blidt og behageligt det er at bruge denne exfoliering. Og endelig resultatet – jeg strålede bagefter og følte mig så godt tilpas, velsoigneret og velplejet. #well-being.

Payot exfoliering til ansigtet

Sådan bruges produktet
Påfør geléen på den tørre hud i ansigtet. I blide cirkulære bevægelser “skrubbes” huden (ikke i de sarte øjenområder) og du vil opleve, at geléen i kontakt med den varme hud bliver som en olie, så det er rigtig nemt at arbejde med denne exfoliering.

Jeg lader typisk produktet sidde i et par minutter inden jeg skyller af med vand.

Resultatet er en ensartet og strålende sund hud – du vil elske det.

Herefter afslutter du med din daglige hudpleje rutiner.

Du kan læse mere om PAYOT her