Husk gratis fragt ved køb over 500 kr.

Vi sender varer dagligt søndag til fredag

Mini køletaske til madpakken formet som en ugle

kr. 99,00

Endnu en fantastisk minikøletaske som bruges som en madkasse til børnene. Denne formet som en ugle – det perfekte valg til pigerne.

Frisk og indbydende madpakke helt frem til frokostpausen:

Med denne rigtig fine mini køletaske giver vi dig den bedste mulighed for, at dit barns madpakke er frisk og indbydende helt frem til frokostpausen. Denne madkasse er en lille mini køletaske, hvor du kan vedlægge et par køleelementer, så holder madpakken sig frisk og kølig. Madtasken er isoleret som en køletaske og har nøjagtig samme funktion – husk blot at vedlægge køleelementerne, som kan købes separat her på siden.

Slut med kedelige madpakker – kig på vores store udvalg af disse suveræne madkasser –

Sendes med GLS eller DAO – du bestemmer – med eller uden levering

kr. 99,00

2 på lager

Minikøletaske til madpakken:

Denne minikøletaske er den ideelle løsning til dig der ønsker at servere en frisk og indbydende madpakke til dit barn.

Står du f.eks. i en situation, hvor der ikke er et køleskab i dit barns klasselokale, så er denne madkasse den ultimative løsning på det problem.

Her får du en lille køletaske – helt som vi kender den – isoleret i PVC fri materiale, der er let at rengøre. Du vedlægger et par af de små køleelementer, som du kan tilkøbe her på siden, og vedlægger dem for optimal effekt, så er dit barns madpakke opbevaret på en frisk og hygiejnisk måde helt frem til frokostpausen.

Tasken er isoleret som en køletaske og er meget nem at rengøre efter dagligt brug.

Nem at have med:

Køle madkassen er nem at have med, der er et lille håndtag i toppen, så den er nem at fragt rundt. og så vejer den kun 180 gram.

Mål og vægt:

Køletasken måler som følger:

Højde: 24 cm

Bredde: 23 cm

Dybde: 8,5 cm.

Vægt 180 gram

Rengøring:

Minikøletasken er foret helt som en traditionel køletaske i hvidt PVC frit materiale. Køletasken tåler IKKE maskinopvask men er nem at rengøre med en fugtig klud.

I bunden af køletasken er et lille kort til at skrive barnets navn, klasse og mobilnummer.

Forsendelse:

Vi sender enten med DAO til en pakkeshop eller med GLS til pakkeshop eller med levering. Vælger du at modtage din pakke med DAO har vi en fast lav pris på bare 29 kr. for levering til en pakkeshop nær dig. Ønsker du varen leveret med GLS enten til din adresse eller til en pakkeshop, er dette også en mulighed, vælg din forsendelse ved udtjek.

Vi pakker ind til gave:

Skal du bruge minikøletasken som en gave, pakker vi den fint ind, så den er klar til at blive foræret væk. Du tilvælger dette ved udtjek.