Husk gratis fragt ved køb over 400 kr.

Vi sender varer dagligt søndag til fredag

Madkasse med enhjørning – minikøletaske

DKK 125,00

Endnu en fantastisk mini køletaske til børnenes madpakker.

Tasken er isoleret som en køletaske, så husk at købe et par små køleelementer her på siden for optimal effekt.

Køletasken er perfekt i dagligdagen til madpakken, til køreturen og til strandturen.

Leveres med DAO til en pakkeshop nær dig.

DKK 125,00

Ikke på lager

Køle madkasse med enhjørning

KØLEMADKASSE – Endnu en af de meget populære små køletasker til børnenes madpakker. Denne er isoleret som en køletaske og vedlægger du et par køleelementer har madkassen optimal kølefunktion. En perfekt løsning i en tid, hvor skolernes køleskabe er taget ud af drift, og hvor du gerne vil opbevare dit barns madpakke på en hygiejnisk og indbydende måde frem til frokostpausen.

Madkassen er pyntet med pailletter med motiv af en enhjørning (unicorn). Stryges pailletterne i modsat retning, har du et motiv af en regnbue. Dit barn vil elske denne model.

Mål

Bredde: 23 cm
Højde: 22 cm
Dybde: 6 cm
Vægt 190 gram

I bunden er der en lille etiket til at skrive navn og telefon nummer. Madtasken er helt ideel til dagligt brug i skole, institution, på udflugter og til fritidsaktiviteter. Men også i fritiden kan den bruges til snack og madpakker til stævner og udflugter, på stranden, på picnic og på længere køreture.

For optimal effekt anbefaler vi, at tilkøbe de små mini køleelementer, således madpakken kan forblive frisk og kølig frem til servering. En super ideel løsning til at holde madpakkerne og formiddags snacks friske og indbydende frem til frokost.

Små køleelementer til madkassen