Husk gratis fragt ved køb over 500 kr.

Vi sender varer dagligt søndag til fredag

Lille køletaske til madpakker

kr. 129,00

Super fin lille køletaske til børnenes madpakker – perfekt hvis køleskabet i skolen er slukket på grund af de høje elpriser.

Denne lille køletaske er dekoreret med motiv af en panda i palietter i sølv og sort på den ene side – og stryger man palietterne i modsat retning er pandaen hvid og sort.

Måler 23 x 23 cm.

Vejer 163 gram.

kr. 129,00

1 på lager

Lille køletaske til madpakker

Lille køletaske til madpakkerne er en perfekt løsning i en tid, hvor køleskabene i skolerne er lukket på grund af de høje elpriser.

Her er alternativet !!!.

Se vores store udvalg af køletasker til børnenes madpakker – denne med motiv af en panda er SÅ fin.

Disco panda

De fineste palietter danner et motiv af en panda. Stryger du palietterne opadgående er pandaen sort og hvid. Stryger du palietterne den modsatte vej – kommer den fineste disko panda

<

Stort udvalg af køleelementer

Hos TINGogTANG.dk har vi efterhånden opbygget måske Danmarks største udvalg af sjove, dekorative og effektive små køletasker til børnenes madpakker og snacks.

For at få den optimale effekt anbefaler vi at du køber et par køleelementer og lægger i køletasken, så opbevares madpakken nemlig kold og indbydende – helt hygiejnisk.

Små køleelementer til madkassen

Husk at lægge køleementerne i toppen af køletasken

De små køleelementer skal du lægge i toppen af køletasken, da kulden trækker ned. Så får du den bedste effekt af køleelementerne.