Husk gratis fragt ved køb over 500 kr.

Vi sender varer dagligt søndag til fredag

Tilbud

Bestseller – LED lys – mini bloklys med timer

kr. 55,00kr. 235,00

LIGENU sparer du 20% på denne model

Mini bloklys i en rigtig fin og meget dekorativ størrelse. Denne størrelse lys er PERFEKT til borddækningen.

Højde: 7 cm.
Diameter: 5 cm.
Farve: Hvid

Dette lys er med timer – fra du tænder lyset, lyser det i 5 timer, hvorefter det automatisk slukker i 19 timer – herefter tænder det igen og lyser i 5 timer o.s.v.

LED lyset lyser i en meget naturlig gul afdæmpet nuance, der får lyset til at ligne et rigtigt levende lys til forveksling.

Vores koncept er som altid, jo flere lys du køber, jo bedre er prisen

kr. 55,00kr. 235,00

LED lys mini bloklys - vores bedst solgte bloklys ligenu

Dette LED mini bloklys bare 7 cm i højden er en nyhed og en perfekt størrelse til f.eks. et veldækket middagsbord.

LED lysets mål er

  • Højde: 7 cm
  • Diameter: 5 cm
  • Lysets farve: hvidt

LED bloklys med timer

LED lyset er med timer. Fra du tænder lyset, lyser det i 5 timer, hvorefter det automatisk slukker. Lyset er slukket i 19 timer, hvorefter det automatisk tænder igen og er tændt i 5 timer mere

Brug LED lys forebyggende mod ubudne gæster, når du ikke er hjemme

Fordi lysene er så autentiske at se på - både lysets farve og lyset i sig selv - kan du med fordel sætte lysene på tid, når du ikke er hjemme. Det skaber liv i dit tomme hus

Placer lysene synligt i vindueskarme og tænd lyset på det tidspunkt, du gerne vil have lyset skal tænde fremadrettet. Herefter lader du timeren styre tænd og sluk funktionen. For 5 timer, efter at du har tændt lyset, slukker det automatisk i 19 timer, for derefter at tænde igen og lyse i 5 timer.

Lyset bruger batterier - køb dem her

Lyset skal have 1 stk. CR2450 - batteri, som du kan købe her
Batterierne koster kr. 14/stk - køber du mange lys, kan du med fordel købe dine CR2450 batterier hos Batterizonen.dk

Batterizonen leverer aldeles hurtigt og med gratis fragt. Bemærk at minimum købet hos Batterizonen er 10 stk. Vi sælger batterierne stk. vis.

Det kraftfulde batteri giver lyset en brændetid på ca. 250 timer. Det vil sige, at lyset kan brænde non-stop i ca. 50 dage på timeren.

Vi tænker på miljøet

Hos TINGogTANG.dk tænker vi på miljøet - og derfor har vi købt vores LED lys på den mest miljøvenlige måde og med et absolut minimum af emballage.

Vi køber vores lys styk-vis, det giver og muligheden for at være så fleksible med måde, vi sælger vores LED lys på. LED lysene er ikke pakket i særlige kasser, der er designet specielt til os. Vi pakker LED lysene manuelt og leverer dem forsvarligt i flamingo for at spare al unødig emballage.

Derfor kan vi holde prisen på vores udvalg af LED lys på det lave niveau, vi har og derfor kan vi tilbyde dig den store fleksibilitet på antallet af lys, du kan købe her hos os. Så vores LED-lys bliver leveret til dig i en robust flamingo indpakning, så du også har et minimum af affald efterfølgende

 

Vi leverer til en DAO pakkeshop nær dig for kr. 29,- bestiller du for mere end 400 kr. - er der GRATIS fragt.