Husk gratis fragt ved køb over 400 kr.

Vi sender varer dagligt søndag til fredag

LED fyrfadslys med timer – forudbestilling

kr. 75,00kr. 250,00

FORUDBESTILLING AF DE SUPER POPULÆRE LED FYRFADSLYS

Varerne kommer på lager ultimo uge 47

Du kan forudbestille nu, ingen penge bliver trukket førend, at jeg sender varen.

LED fyrfadslys skaber hygge i hjemmet og du får et meget bedre indeklima.

LYSET ER MED TIMER
Du tænder og slukker lyset på en lille knap i bunden af lyset. Når du tænder lyset “brænder” det i 5 timer hvorefter det automatisk slukker og forbliver slukket i 19 timer. Herefter tænder lyset igen og er tændt i 5 timer osv.

Du får en dæmpet flamme i en varm gylden farve, som er meget autentisk at se på – og meget meget bedre for indeklimaet end levende lys.

Led fyrfadslyset er fremstillet i hvid paraffin voks, det højner kvaliteten markant og lyset er elegant og dekorativt både i og uden for dine fyrfadsstager.
Lysets mål
Diameter: 4,1 cm
Højde uden flamme: 2,3 cm
Højde med flamme: 5,5 cm

Vi trives i et godt og hyggeligt indeklima og har derfor lavet et godt tilbud – jo flere lys du køber, jo billigere bliver lysene.

2 stk. koster kr. 75,-
4 stk. koster kr. 100,-
6 stk. koster kr. 150,-
10 stk. koster kr. 250,-

& husk batterierne – CR2450 kan købes her på siden.

kr. 75,00kr. 250,00

LED fyrfadslys med timer

LED fyrfadslys med timer – flot autentisk flamme, der skaber et varmt og roligt lys og et MEGET bedre indeklima.

Lyset er med timer, så fra du tænder lyset lyser det i 5 timer, hvorefter det automatisk slukker.
19 timer efter tænder det automatisk – og sådan kører det indtil du afbryder timeren på knappen i bunden.
Hvis du er på ferie er dette en fantastisk hjælp til at skabe lidt liv i dit hjem og måske medvirke til at forhindre ubudne gæster.

LED fyrfadslys med autentisk og naturligt lys – du kommer ikke nærmere den ægte vare

Dette fyrfadslys lyser i en fin og naturlig gylden farve. Fyrfadslysene er meget “ægte” i lyset. Det er en varm, rolig og hyggelig nuance, som skaber det hyggelige lys, som levende fyrfadslys gør.

Lyset er fremstillet i hvid paraffin voks, som giver lyset et meget autentisk look, og en overflade der syner som et rigtigt stearin fyrfadslys.

Begejstringen fra vores kunder er tydelig:

“Så kom der endnu en pakke med super fine fyrfadslys – jeg elsker dem og alle der ser dem er behørigt imponeret”

Tænk på dit indeklima – levende lys soder

Vidste du, at når du tænder stearinlys indendøre udledes der en masse partikler, som påvirker vores indeklima. Du kan læse en udemærket artiklel om emnet her. Derudover soder et levende lys og med tiden dannes der mørke “render” på væggene, den problematik kender alle os med hvide vægge helt sikkert.

En dag jeg kiggede ind i med Kæhler Nobili stager, som jeg tidligere tændte levende fyrfadslys i hver dag, opdagede jeg, at de så sådan ud indvendig:

Det slog mig, at det er den samme luft jeg og min husstand indånder

Det blev starten til, at jeg skiftede alle mine levende fyrfadslys ud med LED fyrfadslys. Der findes rigtig mange fine LED lys på markedet, og i dag bruger jeg ikke andet. Besøgende i mit hjem bemærker ofte i positive vendinger, hvor et fint alternativt disse LED lys er til ægte levende lys.

Køb flere fyrfadslys og SPAR penge

Vi er store fortalere for at bruge LED lys i hverdagen. Og derfor er vores koncept, at jo flere LED fyrfadslys du køber – jo større rabat

  • 2 stk. koster kr. 75,-
  • 4 stk. koster kr. 100,-
  • 6 stk. koster kr. 150,-
  • 10 stk. koster kr. 250,-
Der skal batteri i lysene og lang “brændetid”

Der skal batterier i LED lysene. Du skal bruge 1 stk. CR2450 pr. lys- du kan købe dem her.
Brændetid: ca. 250 timer – det svarer til ca. 50 dage, fra du tænder lyset og lader det køre på timeren. Når lyset er tændt med timeren, er det tændt i 5 timer, hvorefter det automatisk slukker i 19 timer for at tænde igen i 5 timer osv. Det er genialt til alle dine fyrfadsstager.

Du kan også købe batterierne her hos mig – se mere her:

Vi tænker også på miljøet

Vi har købt LED lysene stykvis for at spare på emballagen og for at kunne tilbyde en større fleksibilitet ved salget af fyrfadslysene. Du får selvfølgelig leveret dine LED fyrfadslys forsvarligt i en robust kasse, så de ikke tager skade under leveringen – men når du modtager din pakke med lys, har du ikke en masse overflødig emballage, du skal skille dig af med. Vi håber, du er ok med det.

 

Vi leverer med DAO til en pakkeshop nær dig – fast pris for fragt er kr. 29 & køber du for over kr. 400 er der gratis fragt til en DAO pakkeshop.