Husk gratis fragt ved køb over 500 kr.

Vi sender varer dagligt søndag til fredag

Køletaske pyntet med palietter – perfekt til børns madpakker

kr. 149,00

Minikøletaske her pyntet med palietter.

Madkasse til børn.

På den ene side i lyserød med teksten “GOOD VIBES”, når pallietterne stryges i modsat retning er motivet en solopgang med teksten “Good vibes”.

Er isoleret som en køletaske, så husk de små køleelementer for optimal effekt.

Vi sender dagligt med DAO eller  GLS

kr. 149,00

Ikke på lager

Minikøletaske – madkasser til børn

Minikøletasken her er pyntet med palietter og er et fantastisk bud på en fin og effektiv madkasse til dit barn. Madkassen er isoleret som en traditionel køletaske og vedlægger du et par køleelementer opbevares dit barn madpakke frisk, indbydende og hygiejnisk hele frem til frokostpausen.

Minikøletasken er også ideel til brug i institutionen, til fritidsinteresser, på stranden eller på picnic, til en eftermiddagssnack i hallen og til fritidsinteresserne eller til kør-selv-ferierne – mulighederne er mange.

Madkassen/madtasken er pyntet med palietter med motiv af en solopgang. Stryges palietterne i modsat retning (nedadgående) skifter motivet farve og med turkis tekst står “good vibes”

Køletasken er nem at rengøre med en fugtig klud – den indvendige foring er fremstillet i PVC frit materiale. I bunden af køletasken er der mulighed for at skrive barnets navn, klasse og telefonnummer

Køletasken er nem at have med – målene er som følger:

Mål

Højde: 23 cm
Bredde: 22 cm
Dybde: 6 cm
Vægt: 190 gram

HUSK køleelementerne

Skal du have den helt optimale effekt ud af køletasken, kan du tilkøbe små mini køleelementer. Put de frosne køleelementer i denne minikøletaske øverst, da kulden trækker ned, så holder madpakken sig frisk og indbydende frem til frokost. Køleelementerne fås i 2 varianter og indeholder behandlet og destilleret vand, der ikke er giftig, hvis der skulle gå hul på køleelementerne. Køleelementerne kan selvfølgelig genbruges.

Stort udvalg af madkasser til børn:

TINGogTANG har et stort udvalg af madkasse til børn – både de populære minikøletasker men også ruminddelte madkasser. Du kan se hele vores store udvalg her

Forsendelsesmuligheder:

Vi sender varer dagligt. Du kan vælge mellem DAO til en pakkeshop eller levering med GLS.
Forsendelse af varen vælger du ved udtjek.

Skal du bruge køletaske som en gave – pakker vi naturligvis køletasken ind, så den er lige til at forære som gave. Dette tilføjer du blot under udtjek.