Husk gratis fragt ved køb over 500 kr.

Vi sender varer dagligt søndag til fredag

Glerups tøffel i grå

kr. 550,00

Glerups hjemmesko i 100% naturlig uld er en fantastisk hjemmesko til hele familien.

Her som tøffel med kalveskindssål.

Fås i størrelserne 36 – 46

Husk gratis fragt

Vælg din størrelse og læg i kurven – så pakker vi din varer når du har tjekket ud ved kassen

kr. 550,00

Glerups tøffel i grå – gratis fragt

Glerups tøffel i grå er vores mest populære model – den bruges af både kvinder og mænd, og særligt til mænd er modellen særdeles egnet og populær.

Så skal du forkæle dig selv eller en anden person, du ønsker at være rigtig god ved, så er hjemmeskoene fra Glerups et stort gave hit.

Hjemmeskoene er produceret i 100% naturlig uld

Tøflerne fra Glerups er fremstillet i 100% naturlig uld og alene uldens særlige egenskaber gør, at hjemmeskoene er varme og meget komfortable.

Du mærker tøflens komfort og uldens egenskaber særligt, hvis du har bare fødder i tøflerne. Fordi fødderne kan “ånde” i uld hjemmeskoene vil du altid mærke en tilpas tempertur i skoen. Uld kan optage op til 35% fugt, så hvis du sveder i skoene, vil de af den grund altid føles tørre.

Glerups tøfler med sål i skind eller gummi

Den viste Glerups tøffel har en sål i skind.


Men modellen fås også med en gummisål, som er helt geniale til dem der lige ordner lidt praktiske gøremål udendørs – f.eks at passe grillen, når man lige skal ud med skraldespanden eller hente brænde – så har du en holdbar sål, der samtidig er nem at rengøre. Dette er virkelig velegnet til mænd.

Glerups tøffel i grå med gummisål