Husk gratis fragt ved køb over 400 kr.

Vi sender varer dagligt søndag til fredag

Glerups støvle med gummisål

kr. 700,00

Glerups kort støvle her i grå med gummisål.

Den velkendte og meget populære uld støvle fra Glerups har fået en praktisk og meget robust gummisål på til dig der suser omkring både inde og ude.

Skal du lige ud med affald eller hente lidt brænde? Med denne hjemmesko med gummisål, kan du bevæge dit frit omkring både inde og ude. Aldeles praktisk også til mænd.

Her i grå

Str. 36 – 45

og GRATIS fragt med DAO til en pakkeshop nær dig.

kr. 700,00

Glerups støvle med gummisål

Glerups støvle med gummisål er den mest praktiske (og varme) hjemmesko, du kan tænke dig.

Alle de velkendte hjemmesko fra Glerups er nu kommet med en robust og praktisk gummisål, så du frit kan bevæge dig rundt både inden- og udendørs. Hos TINGogTANG.dk har vi udvidet vores sortiment med hjemmeskoene med gummisål - simpelthen fordi vi selv er vilde med dem og så følger heraf nu har 2 par Glerups hjemmesko i vores eget "private hjemmesko sortiment"

ALTID gratis fragt, når du køber dine hjemmesko har TINGogTANG.dk

Når du køber dine Glerups hjemmesko her hos os, leverer vi hurtigt og altid med GRATIS fragt. Det vil sige, at vi sender dine nye hjemmesko til en DAO pakkeshop nær dig, Hvis du har et specielt ønske til valg af pakkeshop, kan du blot skrive det under bemærkninger ved kassen.

Glerups hjemmesko

Glerups hjememsko er særdeles komfortable og meget behagelige at have på. Hvis du ikke allerede kender dem, kan du roligt prøve et par det bliver ikke bedre.

Takket være en perfekt pasform og materialet der er i 100 uld får du en hjemmesko i meget høj kvalitet. Uld er desuden et naturligt materiale, som dine fødder kan ånde i. Hertil kommer at uld er temperaturregulerende, så du vil opleve, at dine fødder altid har den rette temperatur, hvilket i høj grad øger komforten.
Derfor kan du bruge hjemmeskoene med bare fødder - hvilket faktisk er det mest behagelige.

Produktionen af et par Glerups hjemmesko

I disse tider hvor vores miljø er i rigtig manges bevidsthed, har Glerups også valgt en produktion med omtanke.

Fabrikken hvor hjemmeskoene bliver produceret ligger i Danmark - og er opbygget helt fra bunden af grundlæggerne af Glerups, Ole og Nancy Glerups.

  • Ulden renses i størst muligt omfang mekanisk for at undgå unødig kemi
  • Der anvendes INGEN farver som indeholder tungmetaller og giftige AZO farvestoffer
  • Gummisålerne er naturgummi