Husk gratis fragt ved køb over 500 kr.

Vi sender varer dagligt søndag til fredag

Glerups hjemmesko i grå

kr. 600,00

Glerups hjemmesko i grå

Hjemmeskoene fra Glerups med med hælekap her i grå.

Når kvalitet og komfort går hånd i hånd. Håndlavet af 100% ren, naturlig uld.

Hjemmeskoene fra Glerups har en hælekap på ca. 6,5 cm (indvendig mål, str 38)

Et perfekt valg til dig der ønsker en traditionel hjemmesko, der sidder godt på foden.

Vi sender gratis til en pakkeshop nær dig

 

kr. 600,00

Glerups hjemmesko i grå – 100% uld – med skindsål

Glerups hjemmesko i grå er et sikkert valg af en klassisk og dejlig varm hjemmesko. Hjemmeskoene fra Glerups er unisex og bruges derfor af både mænd og kvinder, og vores erfaring med hjemmeskoen er, at det er den
ultimative hjemmesko til hele familien.
Vi forhandler et stort udvalg af de populære hjemmesko, der er fremstillet i 100% naturligt uld og her med en smidig og let skindsål.

Tøfler, sko eller kort støvle

Glerups hjemmesko fås i 3 modeller, du kan få en traditionel tøffel, en skosom vist her i grå eller en kort støvle. Hvilken model man er mest til er et temperaments spørgsmål – den afgørende forskel på hjemmeskoene er størrelsen på hælkappen.

Denne sko har en hælkap der måler 6,5 cm (indvendigt mål på en str. 38) det medvirker til at skoen sidder godt fast på foden og hælekappen er med til at holde på varmen i skoen.

Apropos varme hjemmesko

Hjemmeskoene er fremstillet i 100% naturligt. Du får derfor alle de gode egenskaber der er forbundet med at bære naturlige produkter hvad enten det er på fødderne eller på kroppen.

ULDEN er temperaturregulerende og i dine nye uld hjemmesko, vil dine fødder nemlig kunne ånde. Det er absolut komfortabelt og du vil aldrig få fornemmelsen af overophedet fødder. Tværtimod vil dine fødder altid føles tilpas varme uanset om du bruger dem sommer eller vinter.

Brug gerne hjemmeskoene barfodet

For at få den fulde effekt af uldens dejlige egenskaber, anbefaler vi, at du har bare fødder i hjemmeskoene. Uld kan nemlig også optage fugt, det vil sige, hvis du har tendens til varme og svedige fødder optager ulden fugten, således du altid har varme og tørre fødder.

Hjemmeskoene er produceret under hensyn til miljøet

Hjemmeskoene er naturligt behandlet hele vejen i produktionen. F.eks anvendes der kun farve der er fri for tungmetaller og giftige AZO farvestoffer og selvfølgelig også krom-VI.
Alt skindet der bruges til sålerne er købt hos europæiske forhandlere, der alle lever op til de europæiske miljøkrav. Der er derfor taget hensyn til vores miljø under produktionen af hjemmeskoene.

“Vedligehold” af hjemmeskoene

Hjemmeskoene er i meget høj kvalitet – men der er et par fif til god vedligehold af hjemmeskoene.

  • Luft gerne dine hjemmesko fra tid til anden
  • Uld er selvrensende – og klarer derfor en stor del af “rengøringen” selv. Men hvis du følger de trænger til at blive frisket op, så luft dem gerne

  • Du kan også støvsuge dine hjememsko
  • Du vil opleve at hjemmeskoene vil fnuldre eller fælde ved almindeligt brug. Det er helt naturligt, fordi det gør uld. Hvis der samles “nullermænd” i skoene, så brug gerne støvsugeren.

  • Lædersålen kan børstes/rengøres med en læderbørste
Tiden at komme til at vælge dine nye yndlings hjemmesko

Hos TINGogTANG.dk kan du købe alle modellerne

  • tøffel
  • sko
  • kort støvle

Farver: Grå (som på billedet) fås også i koksgrå, grøn, blå og rød Størrelse: fra 35 – 46

Glerups hjemmesko er unisex, og bruges både af kvinder og mænd (se også vores sortiment til børn str. 24-34)

Fragten er gratis med DAO til en pakkeshop nær dig – så prisen er fast kr. 500,00