Husk gratis fragt ved køb over 500 kr.

Vi sender varer dagligt søndag til fredag

Frownies – Under eye gels

kr. 245,00

Frownies – under eye gels er en skøn øjenmaske, der hjælper med at forebygge og reducere synligheden af fine linjer under øjnene.

Læg dertil at masken reducerer mørke rander og hævede områder (poser) under øjnene.

En pakke består af 3 sæt, som du kan bruge flere gange. Gels’ene ligger i en lille foliebakke, hvor du opbevarer dem efter brug – for det aller bedste resultat opbevares dine gels i køleskabet. Der er til ca. 5-7 ugers behandling i en pakke med 3 sæt.

Start din behandling med 15-30 minutter i rolige og afstressende omgivelser påført disse eye-gels – gør det 3 dage i træk og nyd et flot ensartet resultat.

kr. 245,00

Frownies under eye gels

Frownies under eye gels er en skøn øjenmaske der reducerer fine linjer i øjenområdet samtidig med at den afhjælper hævede øjne og sorte rander under øjnene.

Få et synligt resultat hurtigst muligt.

For det bedste resultat, skal du bruge Frownies eye gels 3 dage i streg. Herefter minimum en gang om ugen – gerne så ofte som det passer ind i dit program – men ellers kan du vedligeholde resultatet ved brug 1 gang om ugen.

1 pakke Frownies eye gels rækker til ca. 5-7 ugers behandling – og hvordan det.

1 pakke indeholder 3 sæt gels.

Når du åbner et sæt med gels ligger de i en lille folie-bakke, hvor du opbevarer dine gels efter brug. Det hele er svøbt ind i en gelé, som øjenmasken skal opbevares i, når du ikke bruger dem – gerne i køleskabet.

Ingrediensliste

Frownies under eye gel ligger i en gelé. Denne gelé indeholder:

  • Aloe Vera lader huden hele naturligt og hurtigt.
  • Kaktuskollagen er et plantekollagen der reducerer forekomsten af ​​fine linjer og rynker, hvilket resulterer i et øjenområde, der ser fyldigt og glat ud.
  • Glycerin er fugtgivende og lindrer tørhed og derved opfriskes hudens overflade. Det er også et blødgørende middel, så området under øjnene bliver samtidig blødt og tonet.
  • Natriumalginat blødgør og beroliger huden.
  • Hyaluronsyre hjælper med at reducere synligheden af ​​fine linjer og rynker og bevarer fugten til huden. Når huden er beskyttet og hydreret øges hudcelleproduktion, fordi huden ikke har travlt med at kæmpe mod dehydrering.
  • Natrium PCA fugter huden og hjælper med at genoprette en beskyttende hudbarriere. Anti-inflammatoriske egenskaber.
  • Niacinamid (Vitamin B3), reducerer forekomsten af ​​fine linjer og rynker, forbedrer hudbarrieren.
  • Phenoxyethanol forhindrer vækst af bakterier og forbedrer holdbarheden af produktet. Godkendt til brug i hudpleje af EU-kommissionen for sundhed og sikkerhed.
  • Ethylhexylglycerin er et konserveringsmiddel afledt af vegetabilsk glycerin (som typisk kommer fra kokosnød eller palmeolie). Et blødgørende og fugtighedsbevarende middel.
  • Vand

Se her hvordan du bruger Frownies kaktus kollagen gels

Du kan læse mere om frownies her