Husk gratis fragt ved køb over 500 kr.

Vi sender varer dagligt søndag til fredag

Tilbud

Escentric molecule 01 – parfumen der ikke dufter

kr. 635,00

Escentric molecule 01 – parfumen der ikke dufter – 100 ml.

Escentric Molecule 01 er en parfume, der indeholder molekylet Iso-E, som er et duftmolekyle, der skaber en unik duft på dig. Iso-E molekylet dufter ikke, men aktiveres, når det sprayes på de varmeste steder af din krop – og så skabes duften og det er hele hemmeligheden bag escentric molecule 01. Det er den duft, som skabes, du vil opleve, at folk spørger til. En duft, du ikke selv kan dufte, og derfor er molecule 01 bedre kendt, som duften der ikke dufter.

Her 100 ml molecule 01 og gratis Travalo parfume refill spray

+ GRATIS fragt med DAO til en pakkeshop nær dig.

kr. 635,00

Ikke på lager

Escentric molecule 01 – 100 ml og gratis Travalo parfume refill spray.

Escentric molecule 01 – kendt som parfumen der ikke dufter – hos TINGogTANG.dk sælger vi denne duft til en særdeles fordelagtig pris og du får en gratis Travalo parfume refill spray med i købet, så du kan have din nye parfume med overalt.

Escentric molecule 01 er bedre kendt som duften der ikke dufter

Parfumen består af molekylet Iso-E, som er et duftmolekyle, som ikke dufter men aktiveres, når du sprayer den på de varmeste steder af din krop. Det er f.eks. bag ørene, i nakken, under hagen, i knæhaserne om sommeren, og i albueleddet.

Når molekylet aktiveres af varmen på din hud, skabes der en unik duft på dig og lige netop det, er hemmeligheden bag parfumen molecule 01, og derfor parfumen er kendt, som duften der ikke dufter – Iso E er et molekyle, der ikke dufter.

Molecule 01 er derfor en parfume, der ikke kan beskrives i ord, men den skal opleves.

Når du køber 100 ml. får du en gratis Travalo parfume refill spray med i købet (værdi 125 kr) – med denne refill spray kan du have din escentric molecule 01 med overalt.

Escentric molecule – mange varianter – escentric eller molecule ??

Der findes flere varianter af molecule parfumerne. Fælles for dem alle, er at de alle hedder Escentric molecule, det er navnet på brandet.

Du kan få escentric molecule parfumerne i disse varianter:

molecule 01, molecule 02, molecule 03 og molecule 04 eller

escentric 01, escentric 02, escentric 03 og escentric 04.

De dufter alle sammen forskelligt. TINGogTANG,dk tilbyder derfor, at du kan teste escentric molecule parfumerne, inden du køber en variant af duften. Du kan købe en tester fra escentric her

De fås alle i 30 ml eller i 100 ml. 

Men her får du en molecule 01 – parfumen der ikke dufter i 100 ml med gratis travalo parfume refill spray og gratis fragt med DAO til en pakkeshop.