Husk gratis fragt ved køb over 500 kr.

Vi sender varer dagligt søndag til fredag

Escentric Molecule 01 – 30 ml

kr. 550,00

Escentric Molecule 01 her i 30 ml.

Produktet er udgået fra vores leverandør og kan derfor ikke skaffes p.t.

Denne variant af Escentric Molecule 01 leveres i en flot metal æske, som gør det nemt at have flasken med på rejsen eller i håndtasken. Når flasken er tom, så gem metal æsken, du du kan købe refill af Escentric Molecule 01 til en reduceret pris. Metal æsken er som på billedet.

Husk hvis du vil prøve duften, før du køber, så kan du købe en TESTER

kr. 550,00

Ikke på lager

Den fantastiske escentric Molecule 01 i 30 ml. der medfølger et flot etui, så kan du opbevare din parfume og medbringe den sikkert og nemt i tasken eller på rejsen.

Escentric Molecule 01 – duften der ikke dufter – forklaring kommer her:

Molecule 01 er en kultduft – parfumen skaber en effekt, som bliver aktiv når den kommer i kontakt med din varme hud. Den kan ikke beskrives, den er individuel og unik og kan bruges af alle mænd som kvinder. Molecule 01 består af en enkelt ingrediens – et molekylært stof, et duftstof der hedder IsoE.

“Iso E Super” findes i meget små mængder i de fleste parfumer, men escentric molecule 01 består kun af Iso E.

Stoffet udvikler sig til en duft, når det kommer i kontakt med din varme hud, hvor den skaber en helt særlig og uforklarlig udstråling/duft. Det er en duft, som du ikke selv kan dufte, men du vil højst sandsynligt opleve at mange mennesker spørger til, hvilken duft du bærer.

Spray Molecule 01 på det varme steder af kroppen for den bedste effekt.

Iso-E aktiveres når stoffet kommer i kontakt med din varme hud. For den bedste effekt anbefaler vi, at du sprayer den på de varmeste steder på din krop. Spray den i nakken, på brystet, i knæhaserne om sommeren, i albueleddet eller bag ørerne

Spray den dagligt på områder af kroppen, hvor du er varm som i nakken/bag ørene samt i knæhaserne om sommeren, så vil du opleve den bedste effekt.

Gem etui’et:

Denne escentric molecule kommer i et fint sort etui, gem det, når parfumen er brugt. Du kan nemlig købe en refill molecule 01 til kr. 375,- så sparer du 175 kr. og tænker samtidig på miljøet.