Husk gratis fragt ved køb over 500 kr.

Vi sender varer dagligt søndag til fredag

Engel uld cardigan – økologisk merino uld – 2 farver

kr. 550,00

Engel uld cardigan til kvinder i fintstrikket merino uld (70%) og blødt mulberry silke (30%)

Få glæde af uldens behagelige og varme egenskaber og med denne klassiske og meget anvendelige cardigan holder du varmen fra inderste lag.

Brug den alene eller under en blazer, mulighederne er mange.

Fås i 2 farver, sort eller lys grå melange.

Vælg din størrelse og farve.

kr. 550,00

Engel uld cardigan i økologisk merino-virgin-uld – fås i 2 farver.

Engel uld cardigan økologisk merino uld er fremstillet i den bedste kvalitet merino virgin uld (70%) og mulberry silke (30%).


En særdeles attraktiv sammensætning, der er blød og rar at have på. Selv med den mest sarte hud, vil du opleve, at denne uld cardigan ikke kradser.


Produktet er desuden GOTS certificeret.
GOTS er et økologisk miljømærke. GOTS mærket giver dig garanti for en miljø og social ansvarlig produktion gennem hele forsyningskæden.


Du kan læse meget mere og GOTS HER

Engel Uld er den bedste kvalitet – produceret i Tyskland

Bluserne fra Engel er i højeste kvalitet – økologisk merino uld blandet med Mulberry silke.
Ulden har flere fantastiske egenskaber, men efter vores mening, er den temperatur regulerende “funktion” den absolut bedste egenskab for ulden.

Uld er temperatur regulerende

Ulds egenskaber - perfekt til beklædning både sommer og vinter Uld “hårene” er krøllede, og det er hemmeligheden bag uldens helt unikke funktion.
Når de krøllende uldfibre bliver strikket sammen til en bluse, opstår der luftlommer.


En uldtrøje er derfor luftig – og luften isolerer og holder på din egen kropstemperatur. Derfor holder en uld trøje dig helt naturlig varm, når det er koldt.

Tilsvarende når du sveder, siver varmen ud gemmen lufthullerne og lader dig på den måde komme af med varmen, samtidig med at den isolerer dig for mere varme udefra. Det er da genialt.

Engel uld bluser og undertrøjer kan du derfor bruge både sommer og vinter.

Det kan måske allerede nu virke som en varm affære at gå med uld undertøj om sommeren. Men på grund af den temperatur regulerende effekt, er uld ikke umuligt at bruge om sommeren.

Men hvad med sveden??

Uld bliver ikke fugtigt.

Uld absorberer ikke fugt på sammen måde som bomuld. Går man rundt i en halvvåd bomulds t-shirt eller top, kan man ovenikøbet få fornemmelsen af at blive kold og kommer til at fryse.

MEN

Uld kan optage helt op til 40% af sin egen vægt i vand uden at den føles fugtig. Stadig på grund af lufthullerne i uld blusen ånder en uld trøje

Engel uld cardigan kan bruges i mange sammenhænge